Jalat maassa ja kuppi kädessä

Cupbio purjehtii myötätuulessa ja muuttaa maailmaa kuppi kerrallaan

Me mullistamme kertakäyttökuppien kulutusmarkkinat ekologisilla vaihtoehdoilla. Ohjaamme ihmiset pienin askelin kohti vastuullisen maailman satamaa. Ja vähitellen perinteiset kartonkikupit ja muovituopit siirtyvät takavasemmalle historiaan.

Olemme koko ajan ekologisten kertakäyttöastioiden tuotekehityksen aallonharjalla yhteistyössä kartonginvalmistajan kanssa. Kartonkikupit ja –tuopit valmistetaan omassa tuotantolinjastossamme Suomen Loviisassa, Strömforsin ruukissa.

Raaka-aineemme kuitu on peräisin pohjoismaisista metsistä, mikä takaa sen, että puun alkuperä ja vastuullinen valmistus voidaan varmistaa. Emme ota metsistä mitään turhaa.

Kaikki paitsi purjehtiminen ja kierrätettävä kartonkikuppi on turhaa

Paperimiehen poika ja purjehtija Miika Hämäläinen on seilatessaan todistanut merien hukkumista muoviin. Halu korjata tilannetta edes merimailin verran oli muhinut ajatuksissa jo pidempään. Ajatustyöhön vaikutti myös Miikan isän elämäntyö kartonkikoneen äärellä ja innovaatio ekologisesta kartongista. Kesällä 2019 purjeveneessä kavereiden ja tulevien osakkaiden kanssa Miikalle kirkastui se, mitä pitää tehdä. Syntyi syvä ajatus ja Cupbio. Oikea miehistö ympärillä, samanlainen arvomaailma ja halu toteuttaa visiot.

Ja siitä eteenpäin on tuuli ollut myötäinen.

Liity vastuullisten kuppikuntaan!