Usein kysytyt kysymykset

Miten Cupbion kupit eroavat perinteisistä kartonkikupeista?

Perinteisissä kupeissa on nestettä eristävä kerros muovia niiden sisäpinnalla. Cupbion kupeissa muovi on korvattu vesipohjaisella dispersiolla, mikä takaa kupille hyvät ominaisuudet ja tekee siitä 100% kierrätettävän ja kompostoituvan.

Onko Hot Cupbiolla ja Cold Cupbiolla jotain eroa?

Ei ole, molemmissa on sama nestettä ja rasvaa pitävä päällystyskerros kupin sisäpinnalla.

Ovatko Cupbion kupit kompostoituvia?

Kyllä. Cupbion kupit ovat kompostoituvia ja 100% kierrätettäviä.

Ovatko Cupbion kupit kotimaisia?

Kyllä. Hot Cupbiot ja Cold Cupbiot ovat ylpeitä kotimaisuudesta kertovan Avainlippu-merkin kantajia. Valmistamme ja työllistämme Loviisassa, Strömforsin ruukissa.

Kuinka voin tilata tuotteita?

Tuotesivun kautta pääset verkkokauppaamme tekemään tilauksen (enintään 50 000 kpl:n tilaukset) tai voit olla myös suoraan yhteydessä meihin ja etenemme siitä 🙂

Mitä eri kokoja voin tilata?

Hot Cupbion koot ovat 240 ml (8 oz) / 350 ml (12 oz) / 450 ml (16 oz).  Cold Cupbion kokovaihtoehdot 350 ml (12 oz) / 450 ml (16 oz) / 590 (20 oz) ml.

Saanko kuppeihin oman yritykseni logon?

Tottakai! Tarjoamme kustomoituja kuppeja kylmille ja kuumille juomille. Kupin suunnittelu onnistuu joko verkkokaupassamme 3D-työkalulla itse tai halutessasi me suunnittelemme sinulle kupin. Suunnittelu sisältyy kupin hintaan.

Kuinka nopeasti käsittelette tilaukseni?

Käsittelemme uudet tilaukset 48h kuluessa niiden saapumisesta.

Mikä on toimitusaika, jos teen tilauksen tänään?

Alle 50 000 kpl:n tilaukset ovat valmiit toimitettavaksi 30 arkipäivässä. Yli 50 000 kpl:n tilauksiin varaamme hieman pidemmän valmistusajan ja ne toimitamme sopimuksen mukaan. Tyypillisesti valmiiden Cupbioiden rahti Suomessa meiltä asiakkaalle vie noin kaksi päivää. Jos tilauksellasi on kiire, kysy meiltä lisää niin teemme parhaamme auttaaksemme.

Onko Cupbion kupeista mahdollista saada koekappaleita käyttöön?

Tottakai. Täytä tietosi yhteydenottolomakkeeseen ja olemme yhteydessä.

Onko Cupbiolle tulossa muita tuotteita myyntiin?

Laajennamme jatkuvasti tuotevalikoimaamme. Jos sinulla on toiveita tai huomioita puuttuvan tuotteen suhteen, ota meihin yhteyttä.

PE, PLA -päällysteiset kupit… Termit ovat sekavia. Miten Cupbion kupit erottuvat näistä?

Hyvä kysymys! Kartongista  tehdyt kupit tarvitsevat jonkinlaisen suojakerroksen rasvaa ja nestettä pitääkseen. Perinteisesti tämä tehdään päällystämällä kartonki Polyeteeni (PE) -kerroksella, eli muovilla. Jokseenkin samat ominaisuudet antaa sokeriruo’osta valmistettava PLA (Poly lactic acid), joka on polymeeri. PLA on teollisesti kompostoituva, mutta ei kuitenkaan kierrätettävä materiaali. Paperin ja kartongin kierrätyksessä sitä kohdellaan kuin muovia. Cupbion kupit sen sijaan valmistetaan kotimaisesta kartongista, jossa päällysteenä toimii vesipohjainen dispersio antaen sille 100% kierrätettävät ja kompostoituvat ominaisuudet.